StableProjectorz

Becsült olvasási idő 2 perc.

StableProjectorz: 3D Textúrázás MI Segítségével

Rövid ismertető

A StableProjectorz egy ingyenes eszköz, amely a StableDiffusion technológiát használja 3D modellek textúrázásához, megőrizve az eredeti UV-kat és többféle művészeti variációt kínálva.

Link

StableProjectorz hivatalos weboldal

Áttekintés

A StableProjectorz egy fejlett eszköz 3D modellezők, mérnökök, gépészek és animátorok számára, akik magas minőségű textúrákat szeretnének létrehozni. Az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén kombinálják és finomhangolják textúráikat, miközben megőrzik az eredeti UV-térképeket. Az eszköz használatához NVIDIA vagy AMD GPU szükséges, és ingyenesen letölthető.

Művészi érintés

A StableProjectorz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző művészeti stílusokat alkalmazzanak 3D modelljeikre, beleértve a teljes objektum textúrázását és a többnézetű projekciót a vizuális konzisztencia érdekében. Az eszköz egyszerű ecsetelési funkciókat kínál, amelyekkel a felhasználók közvetlenül a 3D modellen dolgozhatnak, és többféle művészeti projekciót kombinálhatnak a varratok eltávolításával.

Hogyan segíti a célcsoportot

  • Megőrzi az eredeti UV-kat: Biztosítja, hogy az eredeti UV-k térképek megmaradjanak a textúrázás során.
  • Több művészeti variáció: Lehetőséget ad különböző művészeti stílusok alkalmazására és kombinálására.
  • Teljes objektum textúrázás: Több nézetű projekció segítségével biztosítja a vizuális konzisztenciát.
  • Ecsetelési funkciók: Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül a 3D modellen dolgozzanak.
  • Háttér generálás: 2D háttér inspirációként szolgál a StableDiffusion számára a textúrázás során.

Funkciók

Eredeti UV-k megőrzése

A StableProjectorz egyik legfontosabb funkciója az eredeti UV-k megőrzése a textúrázás során. Ez biztosítja, hogy az eredeti UV-térképek ne sérüljenek, így a textúrák pontosan illeszkednek a 3D modellekhez.

Több művészeti variáció

Az eszköz lehetővé teszi különböző művészeti stílusok és variációk alkalmazását a jelenet mélysége alapján. Ez lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy kreatívan és sokoldalúan textúrázzák modelljeiket.

Teljes objektum textúrázás

A StableProjectorz több nézetű projekciót kínál, amely biztosítja a teljes objektum textúrázását, fenntartva a vizuális konzisztenciát. Ez a funkció különösen hasznos nagyobb és összetettebb modellek esetében.

Ecsetelési funkciók

Az eszköz egyszerű ecsetelési funkciókat biztosít, amelyekkel a felhasználók közvetlenül a 3D modellen dolgozhatnak. Ez magában foglalja a varratok eltávolítását és a különböző művészeti projekciók kombinálását.

Háttér generálás

A StableProjectorz lehetőséget nyújt 2D háttér generálására, amely inspirációként szolgál a StableDiffusion számára a textúrázás során. Ez segít a felhasználóknak a megfelelő háttér kiválasztásában és alkalmazásában.

Ambient Occlusion sütése

Az eszköz lehetővé teszi az Ambient Occlusion árnyékolás alkalmazását a projekciók tetején, ami mélyebb és valósághűbb megjelenést biztosít a textúráknak.

Kontrollháló használata

A felhasználók különböző kontrollhálókat használhatnak, mint például a mélység és a stílusátvitel, hogy finomhangolják a textúrák megjelenését és viselkedését.

Maszkolási funkciók

Az eszköz maszkolási funkciókat is kínál, amelyek lehetővé teszik a kiválasztott területek projekcióját img2img (Inpaint) technikával. Ez precízebb és részletesebb textúrázást tesz lehetővé.

Kulcs jellemzők

  • Ingyenes használat: A program ingyenesen letölthető és használható, nincsenek rejtett költségek.
  • Könnyű használat: Felhasználóbarát funkciók és ecsetelési lehetőségek.
  • Sokoldalú alkalmazás: Támogatja a különböző 3D modelleket és textúrákat.

Nyelvi támogatás

A program jelenleg nem rendelkezik magyar nyelvi támogatással, de használható angol nyelven.

Összefoglalás

A StableProjectorz egy kiváló eszköz a 3D modellezők számára, amely a legmodernebb MI technológiát használja a magas minőségű textúrák létrehozásához, megkönnyítve ezzel a textúrázás folyamatát és biztosítva a vizuális konzisztenciát.

Ajánlás

Ajánlom a StableProjectorz használatát mindenkinek, aki professzionális 3D textúrákat szeretne létrehozni, különösen azoknak, akik szeretnék kihasználni a MI nyújtotta lehetőségeket a munkafolyamatukban.

Árak

Ingyenes Az árak tájékoztató jellegűek (ellenőrizve: 2024-05-21).

Loading

No votes yet.
Please wait...

Szólj hozzá!