Stable Diffusion Extensions

Becsült olvasási idő 2 perc.

Erre az oldalra a Stable Diffusion MI-alapú képgenerátorhoz ajánlott kiegészítőket gyűjtöm. A leírások a ChatGPT-vel készülnek.

A linket mind .git kiterjesztésűek. Ez azt jelenti, hogy egyszerre lehet a kiegésztő weboldalra eljutni, vagy a linket bemásolva a Stable Diffusion programba. mindjárt telepíteni is tudjuk.

ultimate-upscale-for-automatic1111

Link: https://github.com/Coyote-A/ultimate-upscale-for-automatic1111.git

Ez a plug-in a Stable Diffusion modellhez készült, és lehetővé teszi a képek nagyfelbontásúvá alakítását. Az „ultimate upscale” módszerrel a képek részletgazdagabbá és élesebbé válnak, miközben megőrzik eredeti stílusukat és minőségüket.

OneButtonPrompt

Link: https://github.com/AIrjen/OneButtonPrompt

Ez egy egyszerű, felhasználóbarát eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen gombnyomással generáljanak képeket a Stable Diffusion segítségével. A plug-in célja, hogy minimalizálja a szükséges beállításokat és lépéseket, így a felhasználók gyorsan és könnyedén hozhatnak létre művészi képeket.

Auto-Photoshop StableDiffusion Plugin

Link: https://github.com/AbdullahAlfaraj/Auto-Photoshop-StableDiffusion-Plugin.git

Ez a plug-in integrálja a Stable Diffusion képgeneráló modellt az Adobe Photoshop szoftverrel. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül a Photoshopon belül hozzanak létre és szerkesszenek generált képeket, kihasználva a Stable Diffusion AI képességeit.

a1111-sd-webui-tagcomplete

Link: https://github.com/DominikDoom/a1111-sd-webui-tagcomplete.git

Ez a plug-in egy kiegészítő a Stable Diffusion webes felületéhez, amely automatikusan kiegészíti a címkéket és kulcsszavakat a képgenerálás során. Ez segít a felhasználóknak pontosabban meghatározni a kívánt képi tartalmat és stílust.

SD Extension System Info

Link: https://github.com/vladmandic/sd-extension-system-info.git

Ez a plug-in rendszerinformációkat jelenít meg a Stable Diffusion futtatása közben. Segít a felhasználóknak nyomon követni a rendszerük teljesítményét és erőforrás-használatát, ami különösen hasznos lehet nagyobb méretű vagy összetettebb képgenerálási feladatok esetén.

SD-WebUI-ControlNet

Link: https://github.com/Mikubill/sd-webui-controlnet.git

Ez a plug-in egy továbbfejlesztett vezérlőfelületet biztosít a Stable Diffusion webes felületéhez. Több testreszabási lehetőséget és finomhangolási eszközt kínál, amelyekkel a felhasználók jobban irányíthatják a képgenerálási folyamatot.

SD Dreambooth Extension

Link: https://github.com/d8ahazard/sd_dreambooth_extension.git

Ez a plug-in a „Dreambooth” technológiát integrálja a Stable Diffusion rendszerbe. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabott képeket hozzanak létre, „betanítva” a rendszert saját képeik vagy preferált stílusaik alapján. Ezáltal egyedi és személyre szabott képgenerálás valósul meg.

CLIP Interrogator Extension

Link: https://github.com/pharmapsychotic/clip-interrogator-ext.git

Ez a plug-in a CLIP (Contrastive Language–Image Pretraining) modellt használja fel a képek elemzésére és a képekkel kapcsolatos leírások generálására. A CLIP Interrogator segít megérteni, hogy a gépi tanulási modellek hogyan „látják” a képeket. A felhasználók feltölthetnek egy képet, és a plug-in elemzi azt, majd szöveges leírást generál arról, hogy a modell szerint mi látható a képen. Ez különösen hasznos lehet a képek tartalmának mélyebb megértéséhez, illetve a gépi tanulási modellek döntéshozatali folyamatainak vizsgálatához.

Loading

No votes yet.
Please wait...

Szólj hozzá!