Think Diffusion

Becsült olvasási idő 3 perc.

Think Diffusion: AI Művészeti Innovációk Üzleti Előnyökkel

A Think Diffusion egy teljes körű, kezelhető Stable Diffusion munkaterület, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lenyűgöző vizuális anyagokat hozzanak létre egy privát, személyes művészeti laborban, amely a felhőben található. A felület egyszerűtől a professzionális szintig terjed, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő beállításokat.

Link

Think Diffusion Hivatalos Weboldal

Áttekintés

A Think Diffusion egy innovatív AI-alapú platform, amely a felhasználók kezébe adja a legmodernebb vizuális eszközök készítésének képességét. A platform célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a magas szintű AI művészeti alkotások létrehozását, legyen szó márkákról, ügynökségekről, egyetemekről vagy magánszemélyekről.

Művészi érintés

A Think Diffusion segítségével a felhasználók képesek egyedi animációkat, karakterpozíciókat és művészeti stílusokat létrehozni, amelyek hozzájárulnak projektjeik egyediségéhez és vizuális megjelenéséhez.

Hogyan segíti a célcsoportot

 • Animációk és videók készítése: A platform lehetővé teszi, hogy a felhasználók animációkat és videókat hozzanak létre a legújabb nyílt forráskódú bővítmények segítségével.
 • Egyéni modellek és stílusok készítése: A felhasználók saját modelleket és stílusokat hozhatnak létre, amelyeket megoszthatnak vagy saját céljaikra tarthatnak meg.
 • Kiterjesztések és modellek szabad kezelése: A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabadon telepítsenek különböző kiterjesztéseket és modelleket, növelve ezzel a munkafolyamatok rugalmasságát.

Funkciók

Egyszerű és Teljes Funkcionalitású Felületek

A Think Diffusion platform egyszerűtől a teljes funkcionalitású felületekig terjedő skálán kínál felhasználói interfészeket, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyedén hozzáférjenek és alkalmazzák a különböző művészeti és animációs eszközöket. Ez a skála biztosítja, hogy minden szintű felhasználó megtalálja a megfelelő eszközöket, legyen szó kezdőkről, akik az AI művészet világába lépnek, vagy profikról, akik részletekbe menően szeretnék szabályozni munkáikat.

Több Gép Párhuzamos Futtatása

A felhasználók képesek több gépet párhuzamosan futtatni, ami lehetővé teszi számukra, hogy egyszerre több projektet is kezeljenek. Ez jelentős időmegtakarítást jelent, mivel több művészeti projektet vagy animációt lehet egyidejűleg előállítani, növelve a termelékenységet és csökkentve a projektek teljesítési idejét.

Állandó, Dedikált Meghajtó a Fájlok Rendezéséhez

A platform biztosít egy állandó, dedikált meghajtót, amely segíti a felhasználókat a fájlok szervezésében és kezelésében. Ez a funkció különösen hasznos azok számára, akik nagy mennyiségű adattal dolgoznak, mivel lehetővé teszi a projektanyagok, minták és eredmények rendszerezett és biztonságos tárolását. Ez a rendszer elősegíti a hatékony fájlkezelést és hozzáférést, ami létfontosságú a kreatív munkafolyamatok során.

Testreszabható Munkafolyamatok és Eszközök

A Think Diffusion lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy testreszabhassák saját munkafolyamataikat és használhassák a számukra leginkább megfelelő eszközöket. A felhasználók hozzáadhatnak bármilyen kiterjesztést, egyedi csomópontokat a ComfyUI-hoz, és egy kattintással tölthetnek fel bármilyen modellt. Ez a magas szintű testreszabhatóság lehetővé teszi, hogy a felhasználók finomhangolják a munkafolyamatokat saját igényeikre és preferenciáikra szabva, növelve ezzel a kreatív kimenetek hatékonyságát és minőségét.

Üzleti Megoldások és Futtatható Környezetek:

 1. Consulting Studio:
  • Ez egy teljes körű szolgáltatás, amely szakértői konzultációt és támogatást nyújt az üzleti ügyfeleknek. Segítségével a márkák élvonalbeli AI művészeti eszközöket használhatnak a digitális térben való kiemelkedés érdekében.
 2. TDStudio:
  • A TDStudio hands-on megközelítéssel aktívan bevonja az AI megoldásokat az ügyfelek projektjeibe. Ez a stúdió a művészeti tervezés és a vizuális narratíva egészét képes kezelni, különös tekintettel a karakter- és helyszínkonstansra.
 3. Enterprise Solutions:
  • Egyedi, nagyvállalati megoldások, amelyek magas szintű támogatást, biztonságot és testreszabható beállításokat kínálnak. Ezek az opciók különösen alkalmasak nagyobb csapatok és szervezetek számára, amelyek személyre szabott megoldásokat igényelnek.
 4. Events and Special Projects:
  • Speciális projektek és események, ahol a Think Diffusion platformot alkalmazzák különleges és egyedi művészeti alkotások létrehozására, amelyek beleolvadnak a márkák és események vizuális stílusába.

Kulcs jellemzők

A Think Diffusion kiemelkedik az AI művészeti platformok közül azáltal, hogy biztosítja a legjobb felhőalapú élményt a Stable Diffusion számára, lehetővé téve a művészeti munkafolyamatok futtatását akár mobiltelefonon is.

Nyelvi támogatás

A weboldal angol nyelven érhető el, magyar nyelvű támogatás nincs kiemelve.

Összefoglalás

A Think Diffusion egy hatékony és rugalmas platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a művészeti munkáikat új szintre emeljék AI-alapú eszközök segítségével.

Ajánlás

A Think Diffusion különösen ajánlott kreatív szakemberek, művészeti intézmények és digitális művészetekkel foglalkozó vállalatok számára.

Árazási Táblázat a Think Diffusion Szolgáltatásaihoz

KategóriaElőfizetési díj havontaGépépítési díj / óraTároló kapacitásEgyéb Juttatások
HobbyNincs előfizetésStandard gépek árai10 GB30 perc ingyenes használat minden regisztrációval
TDPro$19.99$0.47 – $1.40 / óra200 GB$10 havi egyenleg, prioritás támogatás
TDTeams$59.99 (2 taggal)20% kedvezmény200 GB +Több munkatér, csapatmunka, 24/7 támogatás
EnterpriseEgyedi ajánlatEgyedi ajánlatEgyedi ajánlatTestreszabott megoldások, kiterjedt támogatás

Részletek az Árakhoz:

 • Hobby: A Hobby kategória ideális azoknak, akik csak próbálkoznak vagy sporadikusan használják a platformot. Ebben a kategóriában nincs havi előfizetési díj, csak az óránkénti használatért kell fizetni.
 • TDPro: A TDPro előfizetés magában foglalja a kedvezményes gépépítési díjakat, nagyobb tárolókapacitást és egy $10 havi kreditegyenleget, amely felhasználható a gépépítési költségekre.
 • TDTeams: A TDTeams kategória a nagyobb csapatok és szervezetek számára lett kialakítva. Tartalmazza a csapatmunkát támogató funkciókat, mint például a munkaterületek megosztása és a csapat tagjainak könnyű kezelése. A havi előfizetési díj 2 taggal kezdődik, további tagok hozzáadása külön díj ellenében lehetséges.
 • Enterprise: Az Enterprise kategória nagyobb vállalatok számára nyújt testreszabott megoldásokat, amelyek tartalmaznak kiterjedt támogatást és speciális biztonsági intézkedéseket. Az árazás és a szolgáltatások ebben a kategóriában egyedi ajánlat alapján történnek.

Fontos Megjegyzés:

Az árak tájékoztató jellegűek (ellenőrizve: 2024-04-22). A pontos díjszabás és a szolgáltatások részletei érdekében látogasson el a Think Diffusion hivatalos weboldalára vagy lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Loading

No votes yet.
Please wait...

Szólj hozzá!