Socratic by Google

Becsült olvasási idő 4 perc.

Socratic – Hatékony oktatási a Google mesterséges intelligencia alkalmazásával

Rövid ismertető

A Socratic egy Google MI által támogatott tanulási alkalmazás, amely segít a középiskolai és egyetemi szintű tanulmányok megértésében. Kérdezd meg Socraticot, és az alkalmazás megtalálja számodra a legjobb online forrásokat a tananyag elsajátításához.

Linkek

Socratic hivatalos weboldala

Apple Store
Apple Store
Google Play
Google Play

Áttekintés

A Socratic egy hatékony tanulási eszköz, amelyet a Google fejlesztett ki, hogy megkönnyítse a diákok tanulmányait középiskolai és egyetemi szinten. Az alkalmazás mesterséges intelligenciát használ, hogy felismerje és megértse a feltett kérdéseket, majd a legjobb online forrásokat kínálja a tananyag elsajátításához. A Socratic támogatja a legtöbb középiskolai tantárgyat, és folyamatosan bővül.

Művészi érintés

A Socratic azáltal könnyíti meg a diákok életét, hogy egy helyen gyűjti össze az összes szükséges tananyagot. Az alkalmazás segítségével a diákok saját tempójukban tanulhatnak, és azonnali hozzáférést kapnak videókhoz, lépésről-lépésre magyarázatokhoz és szakértők által készített tanulmányi útmutatókhoz. Ez különösen hasznos lehet az önálló tanulás és a házi feladatok megoldása során.

Hogyan segíti a célcsoportot:

 • Könnyű hozzáférés a tananyaghoz: A diákok gyorsan és könnyen megtalálhatják a szükséges információkat a különböző tantárgyakhoz.
 • Személyre szabott tanulás: Az alkalmazás lehetővé teszi a diákok számára, hogy saját tempójukban tanuljanak, így jobban megérthetik a nehezebb anyagokat is.
 • Szakértők által készített útmutatók: A tanulmányi útmutatók segítenek a diákoknak mélyebben megérteni a tantárgyakat.
 • Interaktív tanulás: A videók és lépésről-lépésre magyarázatok segítik a diákokat az interaktív tanulásban, ami jobban megkönnyíti az anyag elsajátítását.

Funkciók

Hasznos eredmények

A Socratic alkalmazás felismeri és megérti a diákok által feltett kérdéseket, legyen az hangalapú vagy kamerával készített kép. Az MI technológia segítségével az alkalmazás képes gyorsan megtalálni a legrelevánsabb online forrásokat, hogy a diákok azonnal hozzáférjenek a szükséges információkhoz. Ez különösen hasznos azok számára, akiknek nehézséget okoz a kérdések pontos megfogalmazása, de képesek bemutatni egy problémát vagy képletet.

Minden egy helyen

A Socratic egyetlen platformon gyűjti össze a különböző tanulási forrásokat, beleértve a videókat, lépésről-lépésre magyarázatokat és szakértők által készített tanulmányi útmutatókat. Ez lehetővé teszi a diákok számára, hogy saját tempójukban tanuljanak, anélkül, hogy különböző weboldalakat kellene böngészniük. Az alkalmazás segít a tanulás hatékonyabbá és szervezettebbé tételében.

Szakértők által készített tanulmányi útmutatók

A Socratic együttműködik tanárokkal és szakértőkkel, hogy vizuális magyarázatokat nyújtson minden tantárgyhoz. Ezek az útmutatók segítenek a diákoknak jobban megérteni a problémák mögötti koncepciókat, ami különösen hasznos lehet az önálló tanulás és a házi feladatok megoldása során. A vizuális magyarázatok és interaktív elemek segítenek a diákoknak abban, hogy mélyebb megértést szerezzenek a tananyagban.

Tantárgyi lefedettség

A Socratic jelenleg támogatja a következő tantárgyakat:

 • Algebra: Alapvető matematikai fogalmak és egyenletek megértése.
 • Geometria: Térbeli alakzatok, szögek és mérések vizsgálata.
 • Trigonometria: Szögek és szinusz-koszinusz függvények megértése.
 • Biológia: Az élet tudománya, sejtek, organizmusok és ökológia.
 • Kémia: Anyagok tulajdonságai, kémiai reakciók és laboratóriumi technikák.
 • Fizika: Alapvető fizikai törvények és jelenségek, mozgás, erők és energia.
 • Történelem: Fontos történelmi események és időszakok vizsgálata.
 • Irodalom: Irodalmi művek és szövegek elemzése, irodalmi technikák megértése.

Ezeken a területeken az alkalmazás folyamatosan bővül, hogy még több tantárgyat lefedjen és a diákok igényeihez igazodjon.

MI alapú keresés

A Socratic mesterséges intelligenciát használ, hogy pontosan felismerje és megértse a diákok kérdéseit. Az MI technológia lehetővé teszi az alkalmazás számára, hogy hatékonyan és gyorsan találja meg a legmegfelelőbb válaszokat és forrásokat. Ez a technológia segíti a diákokat abban, hogy gyorsan hozzáférjenek a szükséges információkhoz, és jobban megértsék a tananyagot.

Személyre szabott tanulás

A Socratic lehetővé teszi a diákok számára, hogy saját tempójukban tanuljanak, és az alkalmazás azonnali segítséget nyújt a kérdések megválaszolásában. A személyre szabott tanulási élmény segít abban, hogy a diákok jobban megértsék a nehezebb anyagokat is, és javítsák a tanulmányi eredményeiket. Az alkalmazás rugalmas és alkalmazkodik a diákok egyéni igényeihez, így hatékonyabbá téve a tanulási folyamatot.

Szakértői tartalmak

A Socratic szakértők és tanárok által készített magyarázatokat kínál, amelyek segítenek a diákoknak mélyebben megérteni a tananyagot. Ezek a szakértői tartalmak magas színvonalúak és megbízhatóak, így biztosítva, hogy a diákok a legjobb minőségű információkhoz jussanak hozzá. A szakértői tartalmak különösen hasznosak lehetnek a komplexebb témák és problémák megértésében.

Széles körű tantárgyi lefedettség

A Socratic széles körű tantárgyi lefedettséget biztosít, amely magában foglalja az alapvető és haladó szintű tantárgyakat is. Az alkalmazás folyamatosan bővül, hogy még több tantárgyat és témakört fedjen le, így biztosítva, hogy minden diák megtalálja a számára szükséges információkat. A széles körű lefedettség segít abban, hogy a diákok minden tantárgyban jól teljesítsenek és felkészültek legyenek.

Kulcs jellemzők

 • MI alapú keresés: A Socratic mesterséges intelligenciát használ, hogy felismerje és megértse a diákok kérdéseit.
 • Személyre szabott tanulás: A diákok saját tempójukban tanulhatnak, és az alkalmazás azonnali segítséget nyújt.
 • Szakértői tartalmak: Tanárok és szakértők által készített magyarázatok segítik a mélyebb megértést.
 • Széles körű tantárgyi lefedettség: Az alkalmazás számos középiskolai tantárgyat támogat.

Nyelvi támogatás

A Socratic jelenleg elsősorban angol nyelven érhető el, és nem támogatja a magyar nyelvet.

Összefoglalás

A Socratic egy hatékony és könnyen használható tanulási alkalmazás, amely segít a diákoknak a tanulmányok megértésében és elsajátításában. Az alkalmazás MI-t használ, hogy a legjobb online forrásokat kínálja a diákok kérdéseire, és szakértők által készített tanulmányi útmutatókat nyújt.

Ajánlás

A Socratic különösen ajánlott minden diáknak, aki gyorsan és hatékonyan szeretné megérteni a tananyagokat. Az alkalmazás interaktív és személyre szabott tanulási élményt nyújt, ami segíthet a jobb eredmények elérésében.

Árak

Az alkalmazás ingyenesen elérhető. (Az árak tájékoztató jellegűek (ellenőrizve: 2024-05-23).)

Loading

No votes yet.
Please wait...

Szólj hozzá!