Mesterséges szinkronizálás

Becsült olvasási idő 2 perc.

Voice Dubbing

Hangfelvétel szinkronizálása filmekben, televíziós műsorokban vagy videójátékokban, ahol az eredeti hangot lecserélik egy másik nyelvű vagy hangú színész felvételére. Ez különösen hasznos a többnyelvű tartalom terjesztésekor, lehetővé téve a tartalom adaptálását különböző piacokra anélkül, hogy az eredeti előadást újra kellene produkálni.

Programok

DubSmart

DubSmart AI egy innovatív platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat fordítsanak le más nyelvekre hangklónozási technológiával, realisztikus beszédet hozzanak létre szövegből bármely nyelven, hangklónozási technológiával egyedi hangokat készítsenek, valamint feliratokat generáljanak audio vagy videó tartalmukhoz. Az AI dubbing és hangszinkronizálás funkciója 31 nyelven érhető el, beleértve az angolt, spanyolt, törököt és továbbiakat.

Flawless AI

Flawless AI egy platform, amely AI hajtotta eszközöket kínál filmesek, stúdiók és forgalmazók számára. A generatív AI eszközökkel a filmek jobbá tehetők, kevesebbe kerülhetnek és több emberhez juthatnak el. Flawless az etikus generatív AI gyakorlatok úttörője Hollywoodban, fejlett, szabadalmaztatott rendszereket kínálva, amelyek kizárólag hiteles forrásból származó adatokon alapulnak.

Magyar nyelvet is támogató programok

Rask AI

Rask AI egy MI-vezérelt platform, amely egyszerűvé teszi a feliratozás, a szinkronizálás és a hangalámondás generálását. A technológia lehetővé teszi a videók és audiofájlok több mint 50 különböző nyelvre való fordítását, beleértve a hangklónozási képességeket is, amelyek lehetővé teszik, hogy saját hangját márkájának részeként használja. Az eszköz kompatibilis a népszerű videóplatformokkal, mint a YouTube és a Vimeo, valamint más közösségi platformokkal, például az Instagrammal, Twitterrel, TikTokkal és másokkal​​​​.

Wavel AI

Wavel AI egy korszerű MI alapú platform, amely szövegből beszédbe konvertáló és videók szinkronizálására szakosodott megoldásokat kínál. Ideális választás hangmérnökök, videószerkesztők, énekesek, zenészek, beszéddel foglalkozó szakemberek és szinkronizálók számára.

Veed.io

Veed.io egy online videószerkesztő platform, amely lehetővé teszi felhasználói számára, hogy egyszerűen szerkesszenek, szinkronizáljanak, és alakítsanak át videókat. Különösen hasznos eszköz hangmérnökök, videószerkesztők, énekesek, zenészek és mindenki számára, aki a digitális médiával dolgozik.

Wearenova.ai

A Wearenova.ai egy komplex digitális műhely, amely különféle audiovizuális eszközökkel segíti a kreatív szakemberek, mint hangmérnökök, videószerkesztők, énekesek, zenészek, és beszéddel foglalkozó szakemberek munkáját. A platform segítségével egyszerűen hozhatók létre és szerkeszthetők videók, audiók, valamint könnyen kezelhetőek a feliratok és a szinkronizálás kihívásai.

Loading

No votes yet.
Please wait...

Szólj hozzá!