ChatGPT plug-inek a Google Chrome-hoz

Becsült olvasási idő 12 perc.

Ajánlott ChatGPT plug-inek a Google Chrome böngészőhöz.

Erre az oldalra azokat a ChatGPT alapú böngésző kiegészítőket gyűjtöm, amelyek szerintem hasznosak lehetnek a Google Chrome programban.

A listában lehetnek olyan programok, amelyek fizetősek, vagy a prémium funkciók fizetősek. Olyan is előfordulhat, amelyiket a ChatGPT API-val kell összekötni, ahol a használat után kell fizetni. És persze olyan is lehet, ami nem megfelelően működik.

AI Prompt Genius

Link: https://chromewebstore.google.com/detail/ai-prompt-genius/jjdnakkfjnnbbckhifcfchagnpofjffo

Az „AI Prompt Genius” egy Google Chrome kiegészítő, amely lehetővé teszi az AI promptok (utasítássorok) egyedi könyvtárának létrehozását. Ez az eszköz segít a mesterséges intelligencia interakciók javításában azáltal, hogy lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy saját promptjaikat hozzanak létre, szervezzék és keressenek. Főbb jellemzői közé tartozik a címkékkel és mappákkal való szervezés, a promptok keresése, a kreatív változók hozzáadása a promptokhoz, és a Google Sheets integráció, amely lehetővé teszi a promptok szinkronizálását különböző eszközök között. Támogat 12 nyelvet, és ingyenesen, nyílt forráskódúan érhető el.

Funkciók:

 • Egyéni promptok létrehozása és szervezése címkékkel és mappákkal.
 • Gyors promptkeresés egyedi billentyűparancs segítségével.
 • Kreatív változók hozzáadása a promptokhoz.
 • Promptok szinkronizálása különböző eszközök között a Google Sheets integráción keresztül.
 • Támogatás 12 nyelven.
 • Importálás és exportálás funkció, ami kompatibilitást biztosít különböző platformokkal.
 • Ingyenes és nyílt forráskódú hozzáférés.

Ajánlás

Ezt a kiegészítőt azoknak ajánlom, akik gyakran használnak AI technológiát, például íróknak, marketing szakembereknek, fejlesztőknek, vagy bárkinek, aki szeretne hatékonyabban kommunikálni AI rendszerekkel. Különösen hasznos lehet azok számára, akik szeretnék rendszerezni és gyorsan elérni a különböző AI promptokat, vagy kreatív ötleteket szeretnének integrálni a mesterséges intelligencia használata során.

AIprm for ChatGPT

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/aiprm-for-chatgpt/ojnbohmppadfgpejeebfnmnknjdlckgj

Az „AIprm for ChatGPT” egy Google Chrome kiegészítő, amely speciálisan a ChatGPT felhasználók számára készült. A kiegészítő egy sor előre meghatározott, szakmailag összeállított prompt sablont és speciális funkciókat kínál, amelyek segítenek a felhasználóknak hatékonyabban használni a ChatGPT-t. A kiegészítő 4000-nél több egykattintásos promptot kínál, amelyek különböző témákban segítik a felhasználókat, például blogcímek, SEO cikkek, professzionális e-mail válaszok írásában, és értékesítési vezetékek lezárásában. Az AIprm célja, hogy segítsen a felhasználóknak gyorsan és hatékonyan tartalmat generálni különböző célra, például marketing kampányokhoz, közösségi média bejegyzésekhez, vagy ügyfélszolgálati támogatáshoz.

Funkciók:

 • 4000+ szakmailag összeállított egykattintásos prompt.
 • Promptok szervezése és megosztása csapatokkal, egységes ChatGPT kimenet biztosítása.
 • Egyéni profilok létrehozása a vállalati információk automatikus beillesztéséhez a ChatGPT kimenetbe.
 • Speciális promptkeresés különböző szűrők segítségével, beleértve a témát, tevékenységet, használatot, népszerűséget.
 • Egyéni promptok tervezése változókkal a szélesebb körű használat érdekében.
 • Kutatási információk közvetlen beillesztése az AIprm és ChatGPT-be.
 • Ingyenes hozzáférés a közösségi fórumhoz és szakértő prompt mérnökök támogatásához.
 • Egyedi hangnemek és írási stílusok tervezése a márka hangjának megőrzése érdekében.
 • Speciális promptok, amelyek képesek konkrét URL-eket böngészni az interneten.
 • Nyilvános promptok klónozása és személyre szabása.

Ajánlás

Az „AIprm for ChatGPT” kiegészítőt azoknak ajánlom, akik aktívan használják a ChatGPT-t marketing, értékesítés, SEO, produktivitás, ügyfélszolgálat vagy más üzleti tevékenységek során. Különösen hasznos lehet azok számára, akik időt akarnak megtakarítani a tartalomgenerálásban, valamint azoknak, akik szeretnék biztosítani, hogy vállalati kommunikációjuk következetes és márkahű maradjon. A kiegészítő segítségével a felhasználók gyorsan és hatékonyan hozhatnak létre és használhatnak számos promptot, hogy javítsák munkájuk hatékonyságát és eredményességét.

ChatGenie for ChatGPT

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/chatgenie-for-chatgpt/lgfokdfepidpjodalhpbjindjackhidg

A „ChatGenie for ChatGPT” egy Google Chrome kiegészítő, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy közvetlenül a böngészőjükben használhassák az OpenAI ChatGPT szolgáltatását. A kiegészítő célja, hogy egyszerűsítse és gyorsítsa a ChatGPT-hez való hozzáférést, miközben megtartja a megbízhatóságot és a ChatGPT fejlődésével lépést tart. A felhasználók könnyen elindíthatnak egy beszélgetést a ChatGPT-vel a böngésző eszköztárának ikonjára kattintva, vagy a navigációs sávban (omnibox) a „gpt” kulcsszó beírásával és szóköz nyomásával. A kiegészítő támogatja a népszerű keresőmotorokkal, mint a Google, Yahoo, Bing és DuckDuckGo integrációt, és lehetővé teszi a ChatGPT futtatását a kontextusmenüből is.

Funkciók:

 • Könnyű hozzáférés a ChatGPT-hez a böngésző eszköztár ikonjára kattintva.
 • Gyors ChatGPT elérés a navigációs sávban (omnibox) a „gpt” kulcsszóval.
 • Válaszok keresése népszerű keresőmotorok eredményoldalairól.
 • Hosszabb ChatGPT munkamenet fenntartása periodikus pingeléssel.
 • Naprakész tartás a ChatGPT fejlesztéseivel.

Ajánlás

Ezt a kiegészítőt azoknak ajánlom, akik szeretnék közvetlenül a böngészőjükben használni a ChatGPT-t. Különösen hasznos lehet azok számára, akik gyors válaszokat keresnek különböző kérdéseikre, vagy integrálni szeretnék a ChatGPT-t a böngészési tevékenységeikbe. Azoknak is ideális, akik szeretnék kihasználni a ChatGPT által nyújtott lehetőségeket anélkül, hogy elhagynák a jelenlegi böngészőlapjukat vagy alkalmazást.

Arcwise AI – GPT Copilot for Sheets

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/arcwise-ai-%E2%80%93-gpt-copilot/icpldamjhggegoohndlphlchjgjkdifd

Az „Arcwise AI – GPT Copilot for Sheets” egy Google Chrome kiegészítő, amely a ChatGPT mesterséges intelligencia hátterét használja fel, hogy segítse a felhasználókat adatok magyarázásában, átalakításában és beillesztésében a Google Sheets táblázatokba szöveges parancsok segítségével. A kiegészítő lehetővé teszi, hogy a felhasználók kérdéseket tegyenek fel a táblázataikkal kapcsolatban, adatokat tisztítsanak szöveges parancsokkal, és hozzáférjenek a képlet kopilóthoz, ami megkönnyíti a megfelelő képletek megtalálását. Ezenkívül webes adatokat is tudnak gyűjteni és közvetlenül a Google Sheets-be importálni. A kiegészítő célja, hogy modern adateszközökkel ruházza fel a táblázatkezelő felhasználókat, egyszerűsítve és hatékonyabbá téve a munkájukat.

Funkciók:

 • Kérdések feltevése a Google Sheets táblázatokkal kapcsolatban.
 • Adattisztítás szöveges parancsokkal, mint például dátumformázás, szöveg kinyerése.
 • Szöveges válaszok összegzése, például haiku formájában.
 • Képlet kopilót használat, amely segít a megfelelő képletek megtalálásában.
 • Webes adatgyűjtés közvetlenül a Google Sheets-be.
 • Az adatokat nem tárolják a szervereken, csak az OpenAI API-n keresztül dolgozzák fel.

Ajánlás

Az „Arcwise AI – GPT Copilot for Sheets” kiegészítő ideális azok számára, akik gyakran dolgoznak Google Sheets táblázatokkal és szeretnék kihasználni a mesterséges intelligencia adta előnyöket az adatok kezelésében. Különösen hasznos lehet azoknak, akik szükségük van gyors adattisztításra, összetett képletek megértésére, vagy webes adatok importálására a táblázatokba. Ez a kiegészítő ideális azoknak, akik szeretnének időt megtakarítani és hatékonyabban dolgozni adatokkal.

ChatGPT for Google

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/chatgpt-for-google/jgjaeacdkonaoafenlfkkkmbaopkbilf

A „ChatGPT for Google” egy Google Chrome kiegészítő, amely a ChatGPT válaszait jeleníti meg a keresőmotorok eredményei mellett, hogy kibővítse a böngészési élményt AI támogatással. A kiegészítő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pontos és tömör válaszokat kapjanak a kérdéseikre közvetlenül a keresőmotorok felületén, mint például a Google, Bing, DuckDuckGo. A ChatGPT válaszai összefoglalják és kategorizálják az információkat, így a felhasználók intuitívabban találhatnak rá a kívánt eredményekre, és további kérdéseket tehetnek fel az AI válaszok alapján a jobb megértés érdekében.

Funkciók

 • Keresési eredmények kibővítése ChatGPT válaszokkal a keresőmotorokon belül.
 • Keresési ügynök, amely több kulcsszót használ a válaszok megtalálására.
 • ChatGPT, GPT-4, Bard, és Claude válaszainak összehasonlítása egy oldalon.
 • Gyors kérdezési mód a böngésző címsorában a „gpt” kulcsszó használatával.
 • Támogatja a népszerű keresőmotorokat, valamint a hivatalos GPT-4, GPT-4 Turbo, Bard API-kat.
 • Markdown megjelenítés, kódkiemelés, sötét mód, egyedi indítási mód és tartalom méretezés.
 • Támogatás 50+ nyelven.

Ajánlás

A „ChatGPT for Google” kiegészítőt azoknak ajánlom, akik szeretnék kibővíteni a keresőmotorokon való keresési élményüket az AI technológia segítségével. Különösen hasznos lehet kutatók, diákok, és azok számára, akik gyors és pontos válaszokat keresnek a keresőmotorokon. A kiegészítő segít a felhasználóknak megérteni a keresési eredményeket, és gyorsan hozzáférni a releváns információkhoz, anélkül, hogy manuálisan átnéznék az összes találatot.

ChatGPT Writer: Write Mail Messages with AI

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/chatgpt-writer-write-mail/pdnenlnelpdomajfejgapbdpmjkfpjkp

A „ChatGPT Writer: Write Mail Messages with AI” egy Google Chrome kiegészítő, amely a ChatGPT AI technológiát használja e-mailek, üzenetek írásához, valamint a szöveg javításához és átformálásához. Ez a kiegészítő segít a felhasználóknak tökéletes üzeneteket írni, helyesírási és nyelvtani hibákat kijavítani, szövegeket átfogalmazni, írási stílust változtatni, és hosszú szövegeket tömör összefoglalókká alakítani. A kiegészítő minden weboldalon működik, különösen jól Gmailen, és minden nyelvet támogat.

Funkciók:

 • E-mailek és üzenetek könnyű írása ChatGPT AI segítségével.
 • Helyesírási és nyelvtani hibák kijavítása.
 • Szövegek átfogalmazása, hogy tisztábbak és hatásosabbak legyenek.
 • Írási hangnem megváltoztatása.
 • Hosszú szövegek összefoglalása.
 • Többnyelvű támogatás.
 • Magas minőségű válaszok és működés minden króm-alapú böngészőben.

Ajánlás:

A „ChatGPT Writer: Write Mail Messages with AI” kiegészítőt azoknak ajánlom, akik hatékonyan és gyorsan szeretnének e-maileket és üzeneteket írni, vagy javítani a már meglévő szövegeik minőségén. Különösen hasznos lehet irodai dolgozóknak, diákoknak, marketing szakembereknek, vagy bárkinek, aki gyakran kommunikál írásban. A kiegészítő segít a felhasználóknak időt takarítani meg és javítani a kommunikációjuk hatékonyságát azáltal, hogy intelligens AI-asszisztenciát nyújt a szövegkészítés folyamatában.

GMPlus: Open AI ChatGPT for Email

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/gmplus-open-ai-chatgpt-fo/abekedpmkgndeflcidpkkddapnjnocjp

A „GMPlus: Open AI ChatGPT for Email” egy Google Chrome kiegészítő, amely az OpenAI ChatGPT technológiát használja, hogy javítsa a Gmail felhasználói élményt. Ez egy ingyenes, adatvédelmi szempontból orientált kiegészítő, amely számos intuitív funkciót kínál az e-mail írás folyamatának optimalizálására. Ezek közé tartozik az AI által generált válaszok, kontextusfüggő összetétel, e-mail befejezés, AI generált promptok különböző szakmákhoz, egyedi sablon tárolás, többnyelvű támogatás, és a kiegészítő be- és kikapcsolása a felhasználó igényei szerint.

Funkciók:

 • AI által generált válaszok, amelyek segítenek a helyesírás és fogalmazás javításában.
 • Kontextusfüggő e-mailek és üzenetek összeállítása.
 • AI segítségével javaslatok az e-mail befejezésére.
 • AI generált promptok különböző szakmákhoz.
 • Egyedi sablonok tárolása gyakran használt promptokhoz.
 • Többnyelvű támogatás.
 • A kiegészítő be- és kikapcsolási lehetősége.

Ajánlás

A „GMPlus: Open AI ChatGPT for Email” kiegészítőt azoknak ajánlom, akik Gmail felhasználók és szeretnék hatékonyabban és professzionálisabban kezelni e-mail kommunikációjukat. Különösen hasznos lehet marketingszakemberek, HR képviselők, értékesítők és más szakmák számára, akiknek gyakran kell e-maileket írniuk és szeretnék az AI technológia segítségét igénybe venni a kommunikációjuk javításához. A kiegészítő segítségével a felhasználók időt takaríthatnak meg, mivel az AI segít a hatékony és célzott e-mailek gyors összeállításában.

Harpa AI: Automation Agent with Claude GPT

Chrome Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/harpa-ai-automation-agent/eanggfilgoajaocelnaflolkadkeghjp

Link: https://harpa.ai/

A „Harpa AI: Automation Agent with Claude GPT” egy Google Chrome kiegészítő, amely az OpenAI ChatGPT, GPT-3, GPT-4, ClaudeAI, Bard, web monitoring és automatizálás funkciókat integrálja a böngészőbe. Ez a kiegészítő lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy AI-asszisztenciát kapjanak webböngészés közben, beleértve a keresési eredmények mellett megjelenő GPT válaszokat, videók és PDF-ek összefoglalását, jogi dokumentumok elemzését, SEO kulcsszavak kinyerését, és még sok mást. Több mint 100 előre definiált, oldalérzékeny parancsot tartalmaz, például AI fordítót, grammatikai ellenőrzőt, utazástervezőt, LinkedIn profil és önéletrajz optimalizálót, SEO tartalomírót, kulcsszavak kinyerőt és Google Sheets formulaírót.

Funkciók:

 • AI-asszisztált keresés és webböngészés.
 • YouTube videók gyors összefoglalása.
 • AI generált válaszok és promptok különböző szakmákhoz.
 • E-mail válaszok írása, finomítása és újraformázása.
 • Közösségi média marketing eszközkészlet.
 • Helyesírás-ellenőrző és fordító.
 • Hosszú cikkek és blogbejegyzések AI által történő írása.
 • Teljesen testreszabható AI automatizálási munkafolyamatok és parancsok.
 • Weboldalak monitorozása és feladat automatizálása.
 • Több mint 33 nyelv támogatása.

Ajánlás

A „Harpa AI: Automation Agent with Claude GPT” kiegészítőt azoknak ajánlom, akik szeretnék az AI technológia segítségével automatizálni és hatékonyabbá tenni a webböngészést és különböző online tevékenységeket. Különösen hasznos lehet kutatók, marketingszakemberek, SEO szakértők, és más szakmák számára, akiknek szükségük van az információk gyors összegyűjtésére, elemzésére és feldolgozására. A kiegészítő segít a felhasználóknak időt megtakarítani és növelni a produktivitást azáltal, hogy intelligens AI-asszisztenciát nyújt a különböző webes feladatokban.

Hyperwrite AI Assistant

Chrome Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/hyperwrite-ai-assistant/kljjoeapehcmaphfcjkmbhkinoaopdnd

Link: https://www.hyperwriteai.com/

A „Hyperwrite AI Assistant” egy Google Chrome kiegészítő, amely egy AI segítőt kínál a webes böngészéshez, tartalomkészítéshez, online kutatáshoz, feladat automatizáláshoz és még sok máshoz. Ez az első AI ügynök, amely képes irányítani a böngészőt, hasonlóan az önvezető módhoz a weben. Hyperwrite segíti a felhasználókat abban, hogy többet végezzenek kevesebb idő alatt az online feladatok automatizálásával és a produktivitás fokozásával. Az AI személyi asszisztens számos mindennapi feladatot képes ellátni, mint például az e-mail kezelést, járatfoglalást, ételrendelést, LinkedIn-en jelöltek keresését, és még sok mást.

Funkciók:

 • AI által vezérelt válaszok a Gmail fiók kezeléséhez, járatfoglaláshoz, ételrendeléshez.
 • AI írási asszisztens a professzionális e-mailek, eredeti tartalmak generálásához.
 • Az AI funkciók elérhetőek szinte minden weboldalon, beleértve a Google Dokumentumokat, Gmailt, Outlookot és még sok mást.
 • Többnyelvű támogatás.
 • AI segítség a tartalom létrehozásában, kontextusfüggő javaslatokkal.

Ajánlás

A „Hyperwrite AI Assistant” kiegészítőt azoknak ajánlom, akik szeretnének AI technológiát használni az online feladatok automatizálására és az írásuk javítására. Ez különösen hasznos lehet azok számára, akik gyakran dolgoznak online tartalmakon, kutatnak a weben, vagy szeretnék hatékonyabban kezelni e-mail fiókjaikat. A kiegészítő segít a felhasználóknak időt takarítani meg azáltal, hogy intelligens AI-asszisztenciát nyújt számos online feladatban.

Merlin: 1-Click Access to Powerful AI Plugins – Chrome Webáruház

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/merlin-1-click-access-to/camppjleccjaphfdbohjdohecfnoikec

A „Merlin: 1-Click Access to Powerful AI Plugins” egy Google Chrome kiegészítő, amely az AI technológiát használja fel az Ön munkafolyamatainak hatékonyságának növelésére. Ez egy mindenre kiterjedő AI asszisztens, amelyet a GPT-4 hajt meg, és segít a felhasználóknak számos feladatban, mint például videók összefoglalása, weboldalak scrape-lése, e-mailek megválaszolása, és a közösségi média növekedésében. A Merlin számos funkciót kínál, mint például az AI chat, szövegírás, PDF-ekkel és webtartalommal való interakció, YouTube videók összefoglalása, és AI művészet létrehozása.

Funkciók:

 • AI chat a böngésző oldalsávjában, könnyű hozzáférés és interakció.
 • Tartalomgenerálás közösségi médiához, blogokhoz és hirdetésekhez.
 • PDF-ekkel és weboldalakkal való interakció a tartalom összefoglalása és elemzése érdekében.
 • LinkedIn és Twitter tartalomgenerálás a közösségi média növekedésének elősegítéséhez.
 • Keresőmotorokkal való integráció, mint a Google, Bing, Baidu vagy Yahoo.
 • E-mail válaszok automatikus generálása egy kattintással.
 • YouTube videók gyors összefoglalása.
 • Szavakból vizuális művészeti alkotások létrehozása.

Ajánlás

A „Merlin: 1-Click Access to Powerful AI Plugins” kiegészítőt azoknak ajánlom, akik szeretnék kihasználni az AI technológiát a mindennapi munkájuk során, legyen szó tartalomgenerálásról, adatösszegzésről vagy kommunikációról. Különösen hasznos lehet marketingszakemberek, tartalomkészítők, kutatók és közösségi média menedzserek számára, akik szeretnék hatékonyabban és kreatívabban kezelni a munkájukat. Az AI segítségével a felhasználók időt takaríthatnak meg és növelhetik produktivitásukat.

MyMemo

Chrome Link: https://chromewebstore.google.com/detail/mymemo-web-clipper/acbjeolbnaiecolebdcopocflkljjmhi

Link: https://www.mymemo.ai

MyMemo az információk túlterhelésének korában kínál megoldást, ahol a digitális tartalom kezelése kihívást jelent. A Chrome bővítmény segítségével egyszerűen gyűjthetőek a digitális tudás különböző darabjai egy központi platformon. A felhasználók természetes nyelven kommunikálhatnak a MyMemo AI-jával, így specifikus információkat kérdezhetnek ki vagy összefoglalókat generálhatnak tudásbázisukból. Az AI által vezérelt összefoglalók és a tudásbázis aktív használata új perspektívákat és kapcsolatokat kínálhat, amelyek elősegítik a tanulást és az ötletek generálását.

Funkciók:

 • Többféle Tartalom Kompatibilitás: Weboldalak, cikkek, videók és dokumentumok egységes platformon való kezelése.
 • Tartalomértés és Kinyerés: Az AI mély elemzést végez, kiemelve a kulcsfontosságú információkat.
 • Személyre Szabott AI Tudásbázis: Az összes feltöltött tartalom részét képezi egy összekapcsolt tudás hálózatnak.
 • AI Vezérelt Összefoglalók: Segítik a felhasználókat a tudásbázis mélyebb megértésében.
 • Célzott Gyűjtemények és AI Interakciók: Precíz szervezés és a tudásbázis releváns használata egyedi feladatokhoz vagy projektekhez.
 • Többnyelvű Támogatás: Több nyelven is elérhető, így a felhasználók saját nyelvükön kommunikálhatnak az AI-jal.

OpenAI Translator

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/openai-translator/ogjibjphoadhljaoicdnjnmgokohngcc

Az „OpenAI Translator” egy böngésző kiegészítő, amely a ChatGPT API-t használja fordításra. Ez a kiegészítő a ChatGPT erős fordítási képességeit használja fel, segítve a felhasználókat abban, hogy folyékonyabban olvassanak és szerkesszenek külföldi nyelveken. A kiegészítő támogatja a szöveg fordítását, összegzését, stílusbeli finomítását, valamint a kódok elemzését és magyarázatát.

Funkciók:

 • Szöveg fordítása a ChatGPT API segítségével.
 • Szöveg összegzése, stílusbeli finomítás és elemzés.
 • Kódok magyarázata és elemzése.
 • Folyékony olvasás és szerkesztés külföldi nyelveken.

Ajánlás

Az „OpenAI Translator” kiegészítőt azoknak ajánlom, akik gyakran olvasnak vagy dolgoznak külföldi nyelvű szövegekkel, és szeretnének hozzáférni az AI által támogatott fordítási és összegzési szolgáltatásokhoz. Ez különösen hasznos lehet diákoknak, kutatóknak, programozóknak és többnyelvű tartalomkészítőknek. A kiegészítő segítségével a felhasználók hatékonyabban érthetik meg és dolgozhatnak a különböző nyelveken írt szövegekkel, valamint jobban elemezhetik a kódokat és technikai dokumentációkat.

Perplexity AI Companion

Chrome Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/perplexity-ai-companion/hlgbcneanomplepojfcnclggenpcoldo

Link: https://www.perplexity.ai/

A „Perplexity AI Companion” egy Google Chrome kiegészítő, amely a ChatGPT és a Google technológiáit ötvözi, hogy azonnal kielégítse a felhasználók kíváncsiságát böngészés közben. Ez a kiegészítő segít a felhasználóknak gyorsan megtalálni azokat a válaszokat vagy összefoglalókat, amelyek minden világossá tesznek. A kiegészítő funkciói közé tartozik az azonnali oldalösszegzések, gyors lekérdezések a eszköztárról, kontextusfüggő megértés, megosztható betekintések és dinamikus párbeszédek.

Funkciók:

 • Azonnali oldalösszegzések, hogy azonnal értelmezni lehessen bármely cikket vagy weboldalt.
 • Gyors lekérdezések közvetlenül az eszköztárról, lapok közötti ugrálás nélkül.
 • Kontextusfüggő válaszok, relevánsak az aktuális oldalhoz vagy domainhez.
 • Megosztható betekintések, kattintható linkkel.
 • Dinamikus párbeszédek a mélyebb megértés érdekében.

Ajánlás

A „Perplexity AI Companion” kiegészítőt azoknak ajánlom, akik gyakran végeznek online kutatásokat vagy információkat keresnek a weben. Ez különösen hasznos lehet diákoknak, kutatóknak, és bárkinek, aki gyors és pontos információra van szüksége anélkül, hogy sok időt töltenének a kereséssel. A kiegészítő segítségével a felhasználók könnyebben navigálhatnak a bőséges információs források között, és gyorsan hozzáférhetnek a szükséges összefoglalókhoz és elemzésekhez.

Promptalot Helper

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/promptalot-helper/mcjihhgddailfldjgkjjokalgmhidmnm

A „Promptalot Helper” egy Google Chrome kiegészítő, amely megkönnyíti a munkát a Midjourney és a Promptalot platformokon. Ez a kiegészítő célja, hogy kiküszöbölje a Discordon történő munkavégzés problémáit, mint például a végeláthatatlan másolás és beillesztés, valamint a platform korlátozásai által okozott nehézségeket. A Promptalot Helper lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén másolják az egész promptokat vagy csak egy részüket, letöltsék a képeket, és kezeljék a promptjaikat a Promptalot platformon.

Funkciók:

 • Egyszerű másolás az egész promptokhoz vagy csak egy részükhöz.
 • Képek letöltése.
 • Promptok kezelése a Promptalot platformon.
 • Hatékonyabbá teszi a promptolási élményt.
 • Szükséges hozzáférés a discord.com, midjourney.com és promptalot.com oldalakhoz.
 • Nem gyűjt adatokat, csak a felhasználói felületen segít.
 • Támogatás a Promptalot fiókkal rendelkező felhasználóknak.

Ajánlás

A „Promptalot Helper” kiegészítőt azoknak ajánlom, akik aktívan használják a Midjourney és Promptalot platformokat, különösen a Discordon. Ez különösen hasznos lehet művészeknek, tervezőknek és bárkinek, aki gyakran használja ezeket a platformokat a munkájában. A kiegészítő segít a felhasználóknak hatékonyabban kezelni a promptokat, időt takarítva meg azáltal, hogy egyszerűsíti a másolási és letöltési folyamatokat.

Voice Control for ChatGPT

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/voice-control-for-chatgpt/eollffkcakegifhacjnlnegohfdlidhn

A „Voice Control for ChatGPT” egy Google Chrome kiegészítő, amely hangvezérlést és hanggal olvasást vezet be a ChatGPT-hez. Ez a kiegészítő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hangüzenetekkel kommunikáljanak a ChatGPT-vel, egy felvételi gomb segítségével, ami kiküszöböli a gépelés szükségességét. Az AI válaszokat ezután felolvassák, biztosítva egy sima hangalapú interakciót. Ez megkönnyíti az intelligens beszélgetőpartnerrel való interakciót és az AI képességek felfedezését.

Funkciók:

 • Hangbemeneti rögzítése és beküldése a ChatGPT-nek.
 • Válaszok felolvasása hanggal (lehetőség a kikapcsolásra).
 • Többnyelvű támogatás.
 • Hangfelvétel mikrofon gombbal vagy a szóköz lenyomva tartásával.
 • Ismétlés felolvasási funkció.
 • Új funkció, a MIA AI, amely a ChatGPT-t személyi hangalapú asszisztenssé alakítja.
 • Támogatott böngészők: Chrome (asztali), Edge (csak Windows), nem támogatott a Brave és a mobil böngészők.

Ajánlás

A „Voice Control for ChatGPT” kiegészítőt azoknak ajánlom, akik szeretnének hangalapú interakciót használni a ChatGPT-vel, és élvezni a hangalapú olvasást. Ez különösen hasznos lehet azok számára, akik nem szeretnek vagy nem tudnak gépelni, valamint akik szívesebben hallgatnak válaszokat olvasás helyett. A kiegészítő segítségével a felhasználók egyszerűbben és természetesebben kommunikálhatnak a ChatGPT-vel, élvezve a hangalapú technológia előnyeit.

WebChatGPT: ChatGPT with Internet Access

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/webchatgpt-chatgpt-with-i/lpfemeioodjbpieminkklglpmhlngfcn

A „WebChatGPT: ChatGPT with Internet Access” egy Google Chrome kiegészítő, amely lehetővé teszi a ChatGPT számára, hogy releváns webes keresési eredményekkel kiegészítse a promptjait. Ez az ingyenes kiegészítő nem csak naprakész és pontosabb beszélgetéseket biztosít, hanem egy kattintással elérhető ChatGPT prompt könyvtárat is tartalmaz számos minőségi prompttal, amelyek forradalmasíthatják a mindennapi feladatokat és segíthetnek kisvállalkozások problémáinak megoldásában. Továbbá tartalmaz egy hasznos promptkezelő eszközt is, amely lehetővé teszi a saját prompt sablonok létrehozását és használatát a ChatGPT-ben az ismétlődő feladatok felgyorsítására.

Funkciók:

 • Webes hozzáférés a lekérdezésekhez, teljes keresési eredményoldalak scrape-elése.
 • Egyszerűen használható ChatGPT prompt könyvtár.
 • AI által vezérelt keresési válaszok a keresési eredmények mellett.
 • Kompatibilis az összes népszerű keresőplatformmal.
 • Promptkezelés a saját sablonok létrehozásához és használatához.

Ajánlás:

A „WebChatGPT: ChatGPT with Internet Access” kiegészítőt azoknak ajánlom, akik szeretnék kibővíteni a ChatGPT képességeit az internetes keresési eredményekkel, hogy pontosabb és naprakész válaszokat kapjanak. Ez különösen hasznos lehet kutatóknak, diákoknak, marketingszakembereknek és bárkinek, aki gyakran használja a ChatGPT-t információkereséshez vagy tartalomgeneráláshoz. A kiegészítő segít a felhasználóknak hatékonyabban és gyorsabban hozzáférni a szükséges információkhoz, és javítani a munkafolyamataikat.

YouTube Summary with ChatGPT & Claude

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/youtube-summary-with-chat/nmmicjeknamkfloonkhhcjmomieiodli

A „YouTube Summary with ChatGPT & Claude” egy ingyenes Chrome kiegészítő, amely lehetővé teszi a YouTube-videók, webcikkek és PDF-ek gyors összegzését. Ez a kiegészítő a ChatGPT, az OpenAI és a Claude Anthropic technológiáit használja az összegzések generálásához. Ezáltal segít időt takarítani meg, növeli a produktivitást, és javítja a tanulási folyamatot, mivel csökkenti a hosszú videók megtekintésének szükségességét, és lehetővé teszi az információk gyorsabb feldolgozását.

Funkciók:

 • YouTube videók, webcikkek és PDF-ek gyors összegzése.
 • A videók és cikkek tartalmának rövid, tömör összefoglalása.
 • A válaszokhoz vagy összefoglalókhoz kapcsolódó időbélyegek lehetősége.
 • Összefoglalók testreszabható hossza.
 • Többnyelvű támogatás a videók összegzéséhez.

Ajánlás:

A „YouTube Summary with ChatGPT & Claude” kiegészítőt azoknak ajánlom, akik gyors és hatékony módot keresnek a YouTube videók és más online tartalmak összefoglalására. Ez különösen hasznos lehet diákoknak, kutatóknak és azoknak, akik szeretnék maximalizálni a tanulási és kutatási időt azáltal, hogy gyorsan megszerzik a videók vagy cikkek lényegét. A kiegészítő segít az időhatékony információgyűjtésben és a tartalom gyors feldolgozásában.

ChatGPT Conversation History Search

Link: https://chromewebstore.google.com/detail/chatgpt-conversation-hist/ppnfnillfndkellpbphafglnljdefjph

A „ChatGPT Conversation History Search” egy Google Chrome kiegészítő, amely fejlett és felhasználóbarát módon segít a ChatGPT beszélgetési előzményeinek kezelésében. Ez a kiegészítő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén keressenek a beszélgetések címei és bármilyen kulcsszó alapján, egyszerűen kezeljék a beszélgetéseiket, megjelöljék a fontos beszélgetéseket kedvencekként, és időalapú szűrőkkel finomítsák a keresési eredményeket.

Funkciók:

 • Fejlett keresési lehetőségek a beszélgetésekben.
 • Egyszerű navigáció a beszélgetések között.
 • Beszélgetések szerkesztése és törlése közvetlenül a kiegészítőn belül.
 • Kedvenc beszélgetések kezelése.
 • Időalapú szűrők a keresési eredmények finomításához.
 • Beszélgetések összefoglalása az OpenAI API kulcs használatával.
 • Adatvédelem és biztonság: az adatok helyben vannak feldolgozva és tárolva.

Ajánlás:

A „ChatGPT Conversation History Search” kiegészítőt azoknak ajánlom, akik gyakran használják a ChatGPT-t és szeretnék hatékonyabban kezelni a beszélgetési előzményeiket. Ez különösen hasznos lehet kutatóknak, diákoknak, és bárkinek, aki szeretné könnyebben visszakeresni és rendezni a korábbi ChatGPT interakciókat. A kiegészítő segít a felhasználóknak időt takarítani meg és javítja a ChatGPT élményt azáltal, hogy egyszerű és hatékony eszközöket biztosít a beszélgetések kezeléséhez.

Loading

No votes yet.
Please wait...

Szólj hozzá!