Veras

Becsült olvasási idő 3 perc.

Veras: Az AI által Hatalomra Juttatott Vizuális Alkalmazás

Link: https://www.evolvelab.io/veras

Áttekintés

Veras lehetővé teszi az építészek, tervezők és 3D modellezők számára, hogy precízen és kreatívan formálják meg projektjeiket. A támogatott verziók között megtalálható a SketchUp®, Autodesk Revit®, Rhinoceros®, és mostantól a webes felületen keresztül is elérhető, így nincs szükség bonyolult telepítésekre vagy drága BIM szoftverekre.

Művészi érintés

A Veras innovatív funkciói, mint a geometriai override csúszka és a renderelési választási lehetőség, lehetővé teszik az építészek számára, hogy határokon túl gondolkodjanak tervezési folyamatukban. Ezek a funkciók segítenek a finomhangolásban, az anyagok túllépésében és a tervek valós idejű módosításában, így a végeredmény pontosabban tükrözi a tervezői víziót.

Hogyan Segíti az Építészeket?

  1. Precíziós Tervezés: Lehetővé teszi az építészek számára, hogy pontosan alakítsák ki a 3D modelleiket, miközben kreatív szabadságot biztosít a tervezési folyamatban.
  2. Részletes Vizuális Módosítások: Az építészek valós időben finomíthatják a terveiket, különféle tervezési elemeket módosíthatnak, és új tervezési ötleteket próbálhatnak ki.
  3. Gyors Iteráció és Kreatív Felfedezés: Segít az építészeknek gyorsan iterálni a terveiken, miközben felfedezik az új kreatív lehetőségeket.

Funkciók

Geometria Override Csúszka

A Geometria Override Csúszka lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy finomhangolják projektjeik geometriai hűségét. Az építészek és tervezők a csúszka segítségével növelhetik vagy csökkenthetik a geometriai változtatások mértékét a tervezési folyamat során. Alacsonyabb értékeken a modell geometriája hű marad az eredetihez, míg magasabb értékeken lehetőség nyílik az anyagok és formák kreatív módosítására, így támogatva a felhasználókat az innovatív és egyedi tervezési ötletek kipróbálásában.

Munkában való segítség

Ez a funkció különösen hasznos lehet az építészeti tervezés korai szakaszában, ahol a kreatív koncepciók és az innovatív ötletek vizsgálata kulcsfontosságú. Lehetővé teszi a tervezők számára, hogy gyorsan kísérletezzenek különböző formák és struktúrák vizualizációjával, anélkül, hogy teljesen új modelleket kellene létrehozniuk.

Renderelési Választási Funkció

A Renderelési Választási Funkció a felhasználóknak lehetőséget biztosít arra, hogy specifikus részeket válasszanak ki a képből, és azokat újra rendereljék egy új utasítás alapján. Ez a funkció rendkívül hasznos azok számára, akik finomítani szeretnék az egyes építészeti elemek megjelenítését, vagy változtatásokat szeretnének eszközölni anélkül, hogy a teljes képet újra kellene dolgozni.

Munkában való segítség

A funkció lehetővé teszi az építészek számára, hogy gyorsan módosítsanak egy területet a modellen, például egy épület homlokzatát vagy egy belső tér bútorzatát. Ez jelentősen csökkenti az időt, amit a változtatások végrehajtásával töltenek, és lehetővé teszi a gyors iterációt és a design variációk kipróbálását.

Render Ugyanabból a Magból

A Render Ugyanabból a Magból funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonos „mag” alapján új rendereléseket hozzanak létre, új szöveges utasítások hozzáadásával. Ez biztosítja a projekt konzisztenciáját miközben lehetőséget ad új ötletek és változtatások bevezetésére anélkül, hogy az alapvető design elveitől eltérnének.

Munkában való segítség

Ez a funkció különösen hasznos lehet azokban a projekt iterációkban, ahol a tervezőnek meg kell őriznie egy bizonyos design elem konzisztenciáját, miközben más aspektusokon változtatásokat eszközöl. Lehetővé teszi a kreatív folyamat folyamatosságának megőrzését, miközben új ötleteket és megközelítéseket integrálnak a tervezésbe.

Web Alkalmazás

A Web Alkalmazás verzió lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül a webböngészőjükön keresztül férjenek hozzá Veras minden funkciójához, anélkül, hogy bármilyen szoftvert kellene telepíteniük. Ez az innováció eltávolítja a hagyományos szoftverekkel járó korlátokat és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhol és bármikor hozzáférjenek az eszközhöz.

Munkában való segítség

A webes alkalmazás különösen hasznos a kisebb építészeti irodák és független tervezők számára, akik esetleg nem rendelkeznek a drága BIM szoftver licenszekkel. Ez a megközelítés demokratizálja a hozzáférést a fejlett tervezési és vizualizációs eszközökhöz, lehetővé téve minden szakember számára, hogy kihasználják ezeket a fejlett funkciókat a projektjeik során.

Kulcs Jellemzők

Veras egyedülállóan ötvözi a precíziós tervezést a kreatív szabadsággal, így kiemelkedik a versenytársak közül. A webes alkalmazás elérése és a geometriai override funkció biztosítja, hogy minden felhasználói szint számára elérhető legyen.

Nyelvi Támogatás

A weboldal és az alkalmazás jelenlegi állapotában nem szolgáltat explicit információt a nyelvi támogatásról, beleértve a magyar nyelvet is.

Összefoglalás

Veras egy forradalmi eszköz építészek, tervezők és 3D modellezők számára, amely hatalmas rugalmasságot és kreatív szabadságot kínál projektjeik vizualizálásához.

Ajánlás

Azoknak ajánlott, akik precíz és kreatív eszközöket keresnek projektjeik megjelenítéséhez, különösen ha a BIM modellezés része munkájuknak.

Árak

  • Oktatási előfizetés: $49/hó (Oktatási kedvezményekkel)
  • Standard előfizetés: Árazás egyedi ülésenként
  • Vállalati előfizetés: Árazás egyedi, nagyobb csapatok számára (Az árak tájékoztató jellegűek (ellenőrizve: 2024-03-30)).

Loading

No votes yet.
Please wait...

Szólj hozzá!