Nyelvi modellek

Becsült olvasási idő 2 perc.

Ez az oldal még nincs kész. Lesz egy leírás a nyelvi modulokról, mint a ChatGPT és Google Bard. Lesz egy rövid ismertető a működésükről és a tulajdonságaikról. Majd egy egy gyűjtemény a nyelvi modul programokról.

Nyelvi modellek programok

ChatGPT

A ChatGPT az OpenAI által fejlesztett mesterséges intelligencia-alapú chatbot, amely képes természetes nyelvű beszélgetéseket folytatni. Számos feladatra alkalmazható, mint a szövegírás, kérdések megválaszolása és nyelvi fordítás.

Google Gemini

A Google Gemini a Google által fejlesztett mesterséges intelligencia rendszer, amely a kreatív írást és kérdések megválaszolását helyezi előtérbe, elsősorban a Google kereső és más szolgáltatások integrálásával működik.

Anthropic Claude

Az Anthropic Claude egy mesterséges intelligencia-alapú chatbot, amely biztonságosabb és etikusabb felhasználói interakciókra összpontosít, fejlesztése során az emberi jólétet tartják szem előtt.

Adobe Acrobat

Az AI Assistant for Acrobat egy generatív MI eszköz, amely segít a PDF dokumentumok kezelésében, összefoglalók készítésében és információk gyors kinyerésében.

Microsoft Copilot

A Microsoft 365 Copilot egy mesterséges intelligencia alapú segédprogram, amely integrálódik a Microsoft 365 alkalmazásokba, mint például a Word, Excel, és Outlook. Segít az irodai dolgozóknak és szövegíróknak hatékonyabban dolgozni, tartalmakat létrehozni, és mindennapi feladatokat automatizálni.

HungaryVFR CoPilot

A HungaryVFR CoPilot egy magyar fejlesztésű, webalapú mesterséges intelligencia chatbot, amelyet Debreceni Gergely hozott létre. Az MI asszisztens segíti a felhasználókat kérdéseik megválaszolásában, és testre szabható tudásbázisokat is integrálhat.

DeepL Translator

A DeepL Translator egy mesterséges intelligencia alapú fordítóprogram, amelyet a németországi DeepL GmbH fejleszt. A DeepL Translator a neurális gépi fordítás (NMT) technológiáját használja, amivel a fordítás pontos a nyelv pedig természetes lesz. Az NMT technológia a szövegkörnyezetet és a nyelvi kontextust is figyelni tudja, ezért hatékonyabb és szebb eredményt ad, mint a hagyományos statisztikai gépi fordítás (SMT).

Pi AI

A Pi egy személyes MI asszisztens, melynek célja, hogy támogató, intelligens és bármikor elérhető legyen a felhasználók számára. Kérhetünk tőle tanácsot, válaszokat, vagy egyszerűen csak beszélgethetünk vele.

Socratic

A Socratic egy Google MI által támogatott tanulási alkalmazás, amely segít a középiskolai és egyetemi szintű tanulmányok megértésében. Kérdezd meg Socraticot, és az alkalmazás megtalálja számodra a legjobb online forrásokat a tananyag elsajátításához.

Loading

No votes yet.
Please wait...

Szólj hozzá!