Mesterséges Intelligenciát használó eszközök

Becsült olvasási idő 2 perc.

Ezen az oldalon azok a programok lettek összegyűjtve, amelyeket a mindennapi munkában tudnak segíteni, és már használják a Mesterséges Intelligenciát

Harpa AI

A Harpa AI egy Google Chrome kiegészítő, egy intelligens irodai asszisztens, amely MI alapú megoldásokat kínál az irodai dolgozók számára. Segítségével átláthatóbbá és hatékonyabbá válik a fájlok, projektek és feladatok kezelése.

HyperWrite AI

A HyperWrite AI egy mesterséges intelligencia alapú szövegíró asszisztens, amely segít az irodai dolgozóknak és minden számítógépen dolgozó személynek a hatékonyabb szövegírásban és szerkesztésben.

Jan

A Jan egy nyílt forráskódú program, amely lehetővé teszi, hogy számítógépünkön MI modelleket futtassunk helyben vagy távoli API-kon keresztül. A Jan különösen hasznos azok számára, akik MI modelleket szeretnének használni nagyobb adatvédelmi és testreszabhatósági lehetőségekkel.

MyMemo

Mymemo egy AI által vezérelt tudásmenedzsment platform, amely lehetővé teszi személyes digitális tudásanyagok, mint cikkek, linkek, képernyőképek és videók egyszerű szervezését, elemzését és visszakeresését egyetlen, könnyen hozzáférhető helyen. Az AI segítségével a felhasználók könnyen hozzáférhetnek saját tudásbázisukhoz, új összefüggéseket fedezhetnek fel, és hatékonyabban kezelhetik információikat.

Noi

A Noi egy asztali számítógépre telepíthető program, amely lehetővé teszi, hogy egy helyen használjuk a ChatGPT, Copilot, Google Gemini, Anthropic Claude, Poe, Perplexity, HuggingChat, Groq, Pi, Coze, YOU és Suno AI nyelvi modelleket és MI chat programokat. Továbbá, saját programokat is fel lehet venni. Minden esetben a saját fiókunkat használjuk, mintha egy böngészőben nyitnánk meg őket.

Notion AI

Notion egy mindenre kiterjedő munkatér, amely különböző funkciókkal rendelkezik a jegyzetek és dokumentumok kezelésétől a projektmenedzsmentig és tudásbázis-építésig. Ezáltal a felhasználók egyszerűsíthetik munkafolyamataikat és javíthatják együttműködésüket.

Perplexity AI

A Perplexity AI egy fejlett keresőmotor és információs asszisztens, amely mesterséges intelligenciát használ, hogy gyorsan és pontosan válaszoljon a felhasználók kérdéseire. Ideális irodai dolgozók és mindenki számára, aki számítógépen dolgozik, és hatékonyan szeretné kezelni a fájljait, munkáit, projektjeit és feladatait.

Poe

Poe egy olyan platform, ahol különböző MI asszisztensekkel kommunikálhatsz, beleértve ChatGPT-t, GPT-4-et, Claude 3 Opus-t, és DALLE 3-at.

Loading

No votes yet.
Please wait...

Szólj hozzá!