Hang átalakítás

Becsült olvasási idő < 1 perc.

Voice Conversion

Egy meglévő hangfelvétel hangjának átalakítása, hogy úgy hangzik, mintha egy másik személy mondta volna. Ezt a technológiát gyakran használják szórakoztatóiparban és a személyre szabott hirdetésekben, ahol fontos a hang egyedi jellege.

Programok

Descript

A Descript egy sokoldalú médiaszerkesztő platform, amely a videók, podcastok és más audióanyagok könnyed szerkesztését teszi lehetővé a mesterséges intelligencia által nyújtott transzkripció és szerkesztési funkciók révén. Segítségével az építészek gyorsan létrehozhatnak és módosíthatnak prezentációkat, koncepciókat, amelyekkel hatékonyan kommunikálhatják ötleteiket.

Voicemod

Voicemod egy sokoldalú hangváltoztató és AI hanggeneráló szoftver, amelyet szórakozásra, streamingre és online játékokhoz terveztek. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben változtassák meg a hangjukat, különböző effektekkel és hangszűrőkkel.

Voice.ai

Voice.ai egy fejlett AI hangváltoztató platform, amely széleskörű alkalmazásokat kínál a digitális kommunikáció és szórakozás területén. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben változtassák meg vagy klónozzák hangjukat, támogatva ezzel a játékot, streaminget és online kommunikációt.

NVIDIA Maxine

NVIDIA Maxine egy fejlett fejlesztői platform, amely AI funkciókat használ az audio, videó minőségének javítására és valós idejű augmentált valóság (AR) effektek hozzáadására. A Maxine állapotában a legfejlettebb modelleket kínálja, amelyekkel magas minőségű effekteket lehet elérni standard mikrofonokkal és kamerákkal. A platformot helyszínen, felhőben vagy az élén lehet telepíteni.

Loading

No votes yet.
Please wait...

Szólj hozzá!